Hoveniersbedrijf ’t Hart werd in 2004 opgericht door de huidige eigenaar, Diederik ’t Hart. Sindsdien is het uitgebouwd tot een professioneel en vakkundig bedrijf. Met veel zorg werken wij aan een persoonlijke en vertrouwelijke band met onze klant. Het werkgebied beslaat hoofdzakelijk de provincies Overijssel en Drenthe en onze werkplaats ligt midden in het prachtige Reestdal, nabij Balkbrug.

Onze activiteiten bestaan voor een belangrijk deel uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen. Verder houden wij ons bezig met zakelijk, landschappelijk, openbaar en recreatief groen. Wij werken met een vast team, maar afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten schakelen we externe krachten in. Zodoende is het bedrijf erg flexibel en krimpt en groeit het naarmate de marktomstandigheden. We werken met korte lijnen, dat houdt in dat we snel en efficiënt onderaannemers, materialen en diensten op de juiste plek en plaatst weten in te zetten. Deze efficiënte bedrijfsvoering maakt het mogelijk u blijvend een scherp tarief te kunnen bieden.

Mocht u belangstelling hebben, geïnspireerd zijn of inspiratie willen opdoen, dan kunt  u bellen of  mailen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dit gesprek zal voor u volledig kosteloos zijn.

‘Kernzaken zoals klantvriendelijkheid, betrokkenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en ‘t hart voor tuin en landschap vormen de pijlers van onze bedrijfsvoering’.

Maatschappelijk verantwoord

Zorg voor mens, natuur en milieu vinden wij belangrijk. Ons groene werk draagt bij aan een prettige omgeving voor mens en dier. Daarom zijn onze ontwerpen doorgaans royaal voorzien van groene en bloeiende planten. De ‘dode’ materialen zijn bij voorkeur van lokale herkomst en van duurzame kwaliteit. Vrijkomend materiaal en restanten worden zoveel mogelijk hergebruikt. Als dit niet mogelijk is wordt het door ons gesorteerd afgevoerd naar een recycling of afvalverwerker. We werken zo min mogelijk met chemische bestrijdingsmiddelen en gebruiken uitsluitend organische meststoffen. Onze machines gebruiken schonere alkylaat benzine en biologisch afbreekbare olie. Voor landschappelijke beplantingen gebruiken we inheemse, streekeigen soorten en natuurlijke materialen

Vacatures

In het seizoen zijn wij regelmatig op zoek naar tijdelijke medewerkers. Heb je passie voor groen, en hou je van aanpakken? Mail je cv of bel ons.

We hebben doorlopend ruimte voor stagiaires. Wil je een afwisselende stage in aanleg en onderhoud? Neem dan contact op. We zijn een erkend leerbedrijf t/m MBO nivo 4.